Trekking a la regió de l’Everest

ZONA DE L’EVEREST

24 Dies de trekking amb la oportunitat d’escalar l’Island Peak de 6189 metres.

Un viatge que ens portarà al cor de la regió de l’Everest per contemplar els paisatges i panoràmiques més boniques que envolten el sostre del món. Pujarem al camp base, també el cim del Kala Pattar (5545 mts) i visitarem interessants monestirs budistes.

L’Everest amb 8848 metres és la muntanya més alta de la terra i s’alça imponent sobre l’altiplà tibetà en la frontera entre Nepal i el Tibet a la serralada de l’Himalaia.

Aquest trekking ens portarà al cor dels cims i la cultura de la regió de l’Everest, on podrem observar i admirar també altre muntanyes no menys impressionants com l’Ama Dablam, Pumori, Nuptse, Lhotse…

Iniciarem el nostre viatge a Katmandú, capital de Nepal. Des de Katmandú volarem a Lukla on començarem el trekking per la vall del Khumbu, la porta d’entrada a la regió de l’Everest.

Aquí començarà la nostra ruta per la zona on podrem contemplar impressionants panoràmiques de les muntanyes més altes de la terra. El recorregut arribarà en el seu punt àlgid quan arribem a Kala Pattar de 5545 metres, des de aquí podrem gaudir d’unes vistes impressionants.

Durant el recorregut apart de gaudir d’aquestes vistes, podrem visitar monestirs i gaudir de la cultura i forma de vida del poble sherpa.

També durant aquest impressionant trekking es pot gaudir si es vol, d’una escalada a l’Island Peak de 6189 metres d’altitud on també des de el cim es pot contemplar un panorama majestuós.

Descarrega’t el programa del trekking

 

Deixa un comentari