Escoles

Oferim la possibilitat de realitzar diferents activitats formatives i/o lúdiques a la natura o a l’escola, dirigides a grups escolars de primària, secundària, batxillerat,  cicles formatius, universitat, etc. adaptades a edats i característiques de cada grup.

Possibles activitats a realitzar:

CIRCUIT D’ORIENTACIÓ: aprendran a fer servir el mapa i la brúixola a través d’un circuit on, per grups, hauran de trobar les diferents fites que es troben senyalades en el mapa. Treball en equip.
Durada: 2 – 3 hores
Situació: Pot variar en funció d’on vagi millor, es tracta d’un circuit mòbil. Proposta: Vall d’en Bas (Garrotxa)

TALLERS DE SEGURETAT EN MUNTANYA: cada cop és més la gent que va a la muntanya però molts cops poc o gens formada. És per això, que donarem les eines necessàries per a poder tenir uns bons coneixements i anar a la muntanya amb més seguretat: orientació amb mapa, brúixola i signes naturals, refugis de fortuna, primers auxilis, flora i fauna, meteorologia, planificació, …
Durada: 4 – 5 hores
Situació: Vall d’en Bas o escola.

TREKKING: excursions a mida en diferents punts de Catalunya. Possibilitat de fer ruta de més d’un dia. Disponible tot l’any. Descobrirem racons insòlits del nostre bonic país.
Durada: 1 h – 2 dies

Situació: Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà. Altres zones consultar.

 

BARRANQUISME: és una gran activitat lúdica apte per a tothom amb un mínim de mobilitat. Es tracta de baixar amb neoprè per un riu on trobarem salts (opcionals), tobogans (opcionals) i un ràpel per aprendre a rapelar (opcional). En funció del nivell del barranc el ràpel serà obligatori, en nivells d’iniciació no és obligatori. Ideal per a primavera, estiu i principis de tardor. Es tracta d’una activitat per a passar-ho bé tothom i sempre amb la màxima seguretat. Ideal per cohesió de grup.
Durada: 3 – 5 hores
Situació: Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà

BATEIG DE RAQUETES DE NEU: ideal per a la temporada d’hivern. Realitzarem una ruta adaptada a cada grup per tal de gaudir d’una excursió amb raquetes de neu.
Durada: 2 – 5 hores en funció de la ruta que es vulgui
Situació: Pirineu Oriental. Altres zones consultar.

RAQUETES DE NEU I IGLÚS: aprendrem a realitzar iglús de supervivència a la muntanya. Treball en equip.
Durada: 2 – 3 hores
Situació: Pirineu Oriental. Altres zones consultar.

VIA FERRADA: paret equipada amb escales de ferro per les que hauran de progressar sempre assegurats a la línia de vida. Dins la via ferrada trobarem vies d’escapament per si algú no vol continuar. Diferents nivells. Apte per a tothom sense vèrtic extrem. Ideal per cohesió de grup. Disponible tot l’any.
Durada: 3 – 4 hores
Situació: Ribes de Freser (Ripollès) o Centelles (Osona)

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ contacta amb nosaltres!!!