Empreses

Oferim la possibilitat de realitzar diferents activitats de team building, lúdiques, per cohesió de grups, per combinar després d’unes sessions de reunions, etc.  adaptades a cada grup, aptes per tothom per gaudir de l’activitat.

Possibles activitats a realitzar:

CIRCUIT D’ORIENTACIÓ: es tracta de per grups, trobar en un determinat territori, les diferents fites marcades en un mapa amb l’ajuda del mapa i la brúixola. Ideal per treball en equip, cohesió de grups, gaudir de la natura.
Durada: 2 – 3 hores
Situació: Pot variar en funció d’on vagi millor, es tracta d’un circuit mòbil. Proposta: Vall d’en Bas (Garrotxa)

BARRANQUISME: és una gran activitat lúdica apte per a tothom amb un mínim de mobilitat. Es tracta de baixar amb neoprè per un riu on trobarem salts (opcionals), tobogans (opcionals) i un ràpel per aprendre a rapelar (opcional). En funció del nivell del barranc el ràpel serà obligatori, en nivells d’iniciació no és obligatori. Ideal per a primavera, estiu i principis de tardor. Es tracta d’una activitat per a passar-ho bé tothom i sempre amb la màxima seguretat. Ideal per cohesió de grup i gaudir de la natura.
Durada: 3 – 5 hores

Situació: Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà

TREKKING: excursions a mida en diferents punts de Catalunya. Possibilitat de fer ruta de més d’un dia. Disponible tot l’any. Descobrirem racons insòlits del nostre bonic país. Ideal per cohesió de grup i gaudir de la natura.
Durada: 1h – 2 dies
Situació: Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà. Altres zones consultar.

VIA FERRADA: paret equipada amb escales de ferro per les que hauran de progressar sempre assegurats a la línia de vida. Dins la via ferrada trobarem vies d’escapament per si algú no vol continuar. Diferents nivells. Apte per a tothom sense vèrtic extrem. Ideal per cohesió de grup i gaudir de la natura. Disponible tot l’any.
Durada: 3 – 4 hores
Situació: Ribes de Freser (Ripollès) o Centelles (Osona)

 

BATEIG DE RAQUETES DE NEU: ideal per a la temporada d’hivern. Realitzarem una ruta adaptada a cada grup per tal de gaudir d’una excursió amb raquetes de neu. Ideal per cohesió de grup i gaudir de la natura.
Durada: 2 – 5 hores en funció de la ruta que es vulgui
Situació: Pirineu Oriental. Altres zones consultar.

TALLERS DE SEGURETAT EN MUNTANYA: cada cop és més la gent que va a la muntanya però molts cops poc o gens formada. És per això, que donarem les eines necessàries per a poder tenir uns bons coneixements i anar a la muntanya amb més seguretat: orientació amb mapa, brúixola i signes naturals, refugis de fortuna, primers auxilis, flora i fauna, meteorologia, planificació, …
Durada: 4 – 5 hores
Situació: Vall d’en Bas o local on es pugui realitzar l’activitat. 

RAQUETES DE NEU I IGLÚS: aprendrem a realitzar iglús de supervivència a la muntanya. Cohesió de grups, treball en equip, gaudir de la natura.
Durada: 2 – 3 hores
Situació: Pirineu Oriental. Altres zones consultar.

PER A MÉS INFORMACIÓ contacta amb nosaltres!!!