Barranc de Sant Aniol

Et portem a realitzar el millor barranc de Catalunya amb 4X4. Es tracta del Barranc de Sant Aniol que està situat a Sadernes dins l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa (La Garrotxa). És un espectacular barranc  amb aigües de color turquesa que transcórrer entre les grans parets de roca calcària, on trobarem diversos salts, tobogans i ràpels, dels quals un de 40m. El descens té una durada de 4 hores aproximadament.

Per realitzar aquest barranc normalment s’ha de caminar 3 hores per arribar-hi, però nosaltres t’hi portem fent una ruta de 4X4 d’1 hora aproximadament recorrent llocs remots de l’Alta Garrotxa fins a l’inici del barranc. Just a on comença el barranc farem un esmorzar de pagès on tastarem el  pa i embotits dels Hostalets d’en Bas. 

Un cop acabat el descens del barranc tindrem un retorn d’uns 35 minuts caminant fins arribar a la zona on ens passa a buscar el 4X4 (sense el 4X4 el retorn és d’unes 2 hores caminant).

  • Època: De Abril a Octubre.

  • Durada de l’activitat: Tot el dia.

  • Situació: Sadernes (La Garrotxa).

  • Edat mínima: 14 anys. (els menors sempre han d’anar acompanyats d’un adult).

  • Material a portar per el client: Botes de canya alta o Bambes esportives, Banyador, Roba de recanvi, Bambes de recanvi.

  • Hora de trobada: 08:00 AM.

  • Punt de trobada: https://goo.gl/maps/Z14cb3qp8cm                                         17855 Sadernes – Alta Garrotxa, Girona (Al davant del Càmping Masia de Sadernes)

PREUS  RUTA 4X4 + BARRANC

Grup obert de 2 persones                      160€/persona.

Grup obert de 3 persones                      125€/persona.

Grup obert de 4 a 6 persones                 105€/persona.

  • Grup tancat màxim 4 persones               200€/persona.

El preu inclou: IVA, Guia Titulat , Material Tècnic (neoprè dos peces de 5mm, escarpins, arnés, casc, mosquetons, caps d’ancoratge, material de seguretat col·lectiu), Assegurança de RC/Accidents, Ruta 4X4 + Conductor, Reportatge Fotogràfic i Mini Pícnic (Barretes energètiques).

El preu no inclou: Transport fins a la zona del punt de trobada.

* Si a l’activitat hi voleu incloure l’esmorzar  s’ha de comptar 15€ més per persona! 

Condicions generals de contractació d’activitats

RECOMANACIONS D’ALLOTJAMENTS

Zona de l’Alta Garrotxa (La Garrotxa)