Barranc del Freser Superior

Barranc d’alta muntanya situat a dins el Parc Natural de les Capçaleres del Ter-Freser és dels considerats molt difícils per la gran quantitat d’aigua que porta normalment. Es comença molt a prop del Refugi de Coma de Vaca i això significa que d’aproximació tenim unes 3 hores i 900 metres de desnivell positiu. Això ja el fa un barranc per col·leccionistes.

L’aigua que neix a cims de gairebé 3000 metres d’alçada agafa uns tons molt bonics gracies també al color de la seva roca i fa que gaudim moltíssim amb els seus ràpels, salts, tobogans, remolins i rebufs que hi trobarem.

Gaudirem d’un paisatge molt bonic d’alta muntanya que el fa únic al nostre Pirineu Oriental.

Degut a la seva envergadura “aproximació – descens del barranc i retorn” el fa un barranc només apte per participants que portin un bagatge important en aquest tipus d’activitats de barranquisme.

  • Època: De Juliol a Setembre.

  • Durada de l’activitat: De 9 a 11 hores.

  • Situació: Coma de Vaca (Ripollès)

  • Edat mínima: 18 anys.

  • Material a portar per el client: Botes de canya alta o Bambes esportives, Banyador, Ampolla d’aigua, Menjar, Roba de recanvi, Bambes de recanvi.

  • Hora de trobada: 08:00 AM.

  • Punt de trobada: https://goo.gl/maps/hhtvUVzHsK92                                          (A la entrada del pàrquing del Cremallera just abans d’entrar al poble de Queralbs).

PREUS

Grup de 4 a 6 persones                   120€/persona.

(També hi ha la opció de fer nit el al Refugi de Coma de Vaca fent l’aproximació la tarda abans, en aquest cas consultar preu).

El preu inclou: IVA, Guia Titulat , Material Tècnic (neoprè dos peces de 5mm, escarpins, arnés, casc, mosquetons, caps d’ancoratge, material de seguretat col·lectiu), Assegurança de RC/Accidents, Reportatge Fotogràfic i Mini Pícnic (Barretes energètiques).

El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, menjars.

Condicions generals de contractació d’activitats