Pack 2 dies: Raquetes de Neu + Barranc Termal

Guies Ama DablamT’oferim la possibilitat de gaudir d’una experiència única al costat de casa: RAQUETES DE NEU I BARRANC D’AIGÜES TERMALS. Tot això a la Cerdanya Francesa. 

És una sortida d’iniciació, ideal per a totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i la seva esplendor d’una forma diferent i tranquil·la. Tant el recorregut amb raquetes de neu com el barranc és apte per a tots els públics (nens a partir de 8 anys) i no es requereix experiència prèvia. 

PROGRAMA:

DIA 1 – Raquetes de Neu per els Llacs de les Bulloses

El llac de les Bulloses és un llac de 149 hectàrees situat a la part més alta del Capcir, a la Cerdanya Francesa. Al seu voltant hi ha molts estanys envoltats per muntanyes imponents com el Carlit i els Pics Perics. És un indret imprescindible de visitar. Recórrer amb raquetes de neu pel voltant dels llacs és una forma diferent i bonica de poder-ho veure. 

DIA 2 – Barranc d’Aigües Termals

El barranc d’aigües termals és una opció perfecte per a relaxar-nos el dia després d’haver anat amb les raquetes de neu. Es tracta d’una combinació única a Europa al ser un barranc d’aigua termal. Trobarem petits tobogans i diferents ràpels ideals per a tota aquella gent que no n’ha fet mai. Per els que ja han fet barrancs també és ideal ja que al ser d’aigua termal fa que sigui especial i diferent. 

DIES DE SORTIDA:

Demana informació al mail info@guiesamadablam.com o al telèfon 615 233 442.

PREU: 90eur per persona

El preu inclou: IVA, Guia Titulat , Material Tècnic, Assegurança de RC/Accidents, Reportatge Fotogràfic i Mini Pícnic (Barretes energètiques).
El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, allotjament, menjars.

Per a més informació truca al 615 233 442 o envia un correu a info@guiesamadablam.com 

 

RECOMANACIONS D’ALLOTJAMENTS

Zona de la Cerdanya